SMART DRIVING

Change is a process

Neem een verantwoord rijgedraag aan

Smart Driving biedt een unieke coaching aan in België. Door pedagogie en digitaal te combineren, leert ons team u op een intelligente, preventieve en zuinige manier te rijden.

smart driving mobile app

Meer weten?

Verbeter het rijgedrag van uw werknemers dankzij Smart Driving

Dankzij onze geconnecteerde Smart Box en de expertise van professionele instructeurs heeft ons team een unieke procedure ontwikkeld die slecht rijgedrag voorgoed zullen doen vergeten.

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN

Optimalisatie van de budgetten

Dankzij Smart Driving vermindert het aantal ongevallen binnen het wagenpark aanzienlijk. De verzekeringspremies of leasingkosten verminderen. Een beter rijgedrag aannemen, betekent tot 20% besparing op tank-en onderhoudskosten.

VOOR UW BEDRIJF

Het Smart Driving team zet zich in om uw werknemers op een voorzichtige, verantwoorde en milieubewuste manier op de baan te sturen. Het Smart rijgedrag vermindert het aantal ongevallen aanzienlijk en geeft een positieve uitstraling aan uw bedrijf. 

Een veilig en verantwoord rijgedrag

Een kleinere ecologische voetafdruk

Smart Driving helpt uw ecologische voetafdruk te verminderen en geeft uw bedrijf een positieve uitstraling op ecologisch vlak.

BERICHT VAN DE OPRICHTERS

WAT ZE ZEGGEN

Laurent Witmeur

Product developer

Een rijgedrag dat het verschil maakt

Een smart rijgedrag is een samenstelling van verschillende goede gewoontes die anticipatie en flexibiliteit combineren. Rustig zijn, betekent dat u veiliger bent. U vermindert u ook het brandstofverbruik en uw impact op het milieu.

Alec Witmeur

Business Developer

Het resultaat van twee jaar ontwikkeling

We hebben een 360° oplossing ontwikkeld die een rustige aanpak van de wagen garandeert voor bedrijven en dit op een ludieke en praktische wijze. 

EXPERIENCE 

DE SMART DRIVING

Analyse

Advies en strategie: Smart Driving zorgt voor een volledige diagnose van alle chauffeurs door professionele instructeurs om de gezondheidscontrole van uw wagenpark en de opleiding van elk van de deelnemers zo goed mogelijk voor te bereiden.

Vooruitgang en uitdaging

Dagelijkse evaluaties van uw persoonlijke doelstellingen via het Smart Driving platform. Betrek uw medewerkers bovendien bij een verbeteringsuitdaging. De instructeur die verantwoordelijk is voor de opleiding zal gekwantificeerde doelstellingen opnemen in het profiel van elke deelnemer. Deze laatsten zullen met elkaar concurreren over de verbeteringen die in hun gedrag zijn aangebracht. De winnaars krijgen auto mastery cursussen op het circuit of andere Karting cheques aangeboden.

Opleiding

Op basis van onze analyses en de gegevens die door onze Smartbox worden verzameld, wordt onze correctietraining op maat gemaakt voor elk lid van uw wagenpark.

ONZE AANBIEDINGEN

VOOR UW BEDRIJF

A la carte

Aangesloten auto

V

Analyse-Diagnostiek

X

Opleiding

Voortgangsfase + Uitdaging

V

Eco-uitdaging digitaal

X

Geolocatie

V

V

Pack Digital

Aangesloten auto

De installatie van onze Smart Box in elk van uw voertuigen stelt ons in staat om alle informatie te verzamelen die nodig is voor de analyse en het opstellen van een geïndividualiseerde diagnose die uitsluitend en alleen gericht is op 5 soorten rijgedrag: snelheid, acceleratie, remmen, motortoerental en anticipatie.

Eco-uitdaging digitaal

Met onze eco-score organiseren we een digitale uitdaging die de beste coureurs beloont. 

Uw voordelen: 

-Voortgang in stand houden

-Bestuurdersclassificatie

-Interne/externe communicatie

Geolocatie

Smart Driving biedt u ook de mogelijkheid om uw ritten op een kaart te raadplegen en al uw voertuigen op dezelfde kaart te bekijken.

smartdriving software

DE SMART DRIVING

SOFTWARE

This website has been designed and developed by ©

HET SMART DRIVING

TEAM

“Smart Driving betekent de perfecte combinatie van mijn ondernemersaspiraties en mijn liefde voor de coaching.”

alec.witmeur@smartdriving.be

+32 472 40 94 28

CONTACT

"Gesterkt door 15 jaar ervaring als auto instructeur, heb ik een oplossing ontwikkeld met een duurzame impact op het rijgedrag.”

laurent.witmeur@smartdriving.be

+32 477 20 03 08

Alec Witmeur

Laurent Witmeur

Co-founder & coach

"Dankzij mijn passie voor de automobielindustrie, deel ik graag mijn know-how in het ontwikkelen van nieuwe ideeën.“

pp.hauteclair@smartdriving.be

Pierre-Philippe Hauteclair

Associate partner digital expert

Co-founder & coach

© 2018 SMART DRIVING - ALL RIGHTS RESERVED

Onze aanbiedingen

Contact